LID WORDEN VAN ODIOM
Word lid van ODIOM! Door lid te worden van ODIOM leer je veel nieuwe, leuke mensen kennen, krijg je korting op leuke activiteiten en profiteer je ook nog eens van een fikse boekenkorting! Bovendien kost het je slechts €50,- voor je volledige studietijd. Meld je nu aan onder het kopje 'Lidmaatschap'!

WARMING-UP PERIODE (WUP)
Ook in deze gekke tijd proberen wij te zorgen dat studiegenoten in contact met elkaar komen en blijven. Dit doen wij bijvoorbeeld door het organiseren van een online pubquiz, escape room of bingo. Aankomend jaar zijn we er natuurlijk ook voor jou! ODIOM organiseert namelijk jaarlijks het introductiekamp en de Warming-Up Periode (WUP). Helaas gaat het introductiekamp aan het begin van het jaar niet door, maar de WUP gelukkig wel! De WUP is een soort mini KEI-week waarin je samen met je groepje naar activiteiten en borrels gaat. Een groepje bestaat uit 6 tot 8 eerstejaarsstudenten en 2 ouderejaars. Zij maken jullie wegwijs op het gebied van de studie, de stad Groningen en het studentenleven. Samen met de opleiding zijn we druk bezig om zoveel mogelijk leuke activiteiten te bedenken die ook helemaal veilig door kunnen gaan. Sommige activiteiten zullen volgens de RIVM-richtlijnen ‘in real life’ zijn en andere online. De WUP is geheel vrijblijvend, dus als je ergens een keer niet bij kunt zijn is dat geen probleem. Dit jaar begint de WUP op 25 augustus en duurt tot 18 september. Ook na de WUP zal jouw ‘WUP-ouder’ tot het einde van het eerste semester beschikbaar zijn voor vragen over de opleiding en andere praktische zaken.

Lijkt het jou leuk om alvast een aantal van je studiegenoten te leren kennen en mee te doen aan de WUP? Dan kun je je opgeven door een mail te sturen met je naam en studie aan intern@odiom.nl. Om mee te doen aan de WUP hoef je geen lid te zijn van ODIOM. Het is echt voor alle eerstejaarsstudenten.

BUDDYSYSTEEM
Naast de Warming-Up Periode wordt er dit jaar samen met de opleiding ook het ‘buddysysteem’ opgezet. Dit systeem is vervangend voor de WUP en is vooral bedoeld voor studieondersteuning en andere praktische zaken. Je zal dan in een groepje van 4 eerstejaarsstudenten worden geplaatst samen met één ouderejaars. Tijdens de eerste drie weken van de opleiding zul je dan twee keer per week een online moment hebben om vragen te stellen aan jouw buddy en de andere eerstejaars. Daarna bekijken jullie samen hoe vaak jullie nog bijeen zullen komen. Jouw buddy zal tot het einde van het eerste semester beschikbaar blijven voor vragen. Je kunt je opgeven voor het buddysysteem door een mail te sturen naar onderwijs@odiom.nl.

Heb je nog meer vragen (ook vragen die niet over de WUP of het buddysysteem gaan) of wil je meer weten over ODIOM? Dan mag je ook altijd mailen naar bestuur@odiom.nl. Verder staat in de bijlage een folder met extra informatie over ODIOM. Ik spreek ook namens de rest van het bestuur als ik zeg dat wij al heel erg uitkijken om jullie allemaal te ontmoeten en ook dit jaar weer een fantastische WUP te beleven.

COMMISSIES
Wil jij niet alleen maar studeren, maar tegelijkertijd ook toffe activiteiten organiseren of bijvoorbeeld zorgen voor de almanak van ODIOM? Aan je CV werken? Superleuke mensen ontmoeten? Mee op Actieve Ledenweekend en meedoen aan de Actieve Ledenactiviteiten? Word dan actief lid! Klik hier om te zien welke commissie jou aanspreekt en laat het ons weten door een mail te sturen naar intern@odiom.nl met daarin je top-3 en een motivatie!

LogoDeBrouwerij

 

 

Komende Activiteiten

Er zijn nog geen evenementen.
Toon alle evenementen