LID WORDEN VAN ODIOM

Ben je nog geen lid van ODIOM? Door lid te worden van ODIOM leer je veel nieuwe, leuke mensen kennen, krijg je korting op leuke activiteten en profiteer je ook nog eens van een fikse boekenkorting! Bovendien kost het je slechts €50,- voor je volledige studietijd. Meld je nu aan onder het kopje 'Lidmaatschap'!

INTRODUCTIEKAMP

Ook dit jaar organiseert ODIOM weer een spetterend introductiekamp voor alle eerstejaars studenten. En jij bent natuurlijk van harte uitgenodigd! Het introductiekamp is een leuke manier om alvast kennis te maken met je nieuwe studiegenoten, zodat je niet alleen in de collegezaal zit wanneer de colleges beginnen. Het introductiekamp is zeker geen ontgroening; gezelligheid en het leren kennen van nieuwe mensen staan bij ons altijd voorop!

Elk jaar hebben we een origineel thema voor het kamp, dit jaar zal dat 'Heroes VS Villains ' zijn. Op onze mooie locatie in Drouwen zullen we er met z'n allen een super gezellig weekend van maken. Het kamp vindt plaats in het weekend van 1, 2 en 3 september. Dit is het laatste weekend voordat de colleges beginnen en zo zie je je nieuwe vrienden direct de dag erna weer in de collegebanken! Er is geen overlapping met de KEI-week, introductietijd van studentenverenigingen of colleges, dus iedereen kan mee! De kosten voor dit kamp zijn 52,50 euro.

Wil jij mee op kamp? Stuur dan een mailtje met je naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers en bijzonderheden (vegetariër, allergieën etc.) naar intro@odiom.nl

Klik hier voor een sfeerimpressie van het introkamp.

Geef je nu op want vol is vol! Tot dan!

Mocht er op het kamp iets zijn, dan zijn er drie vertrouwenspersonen vanuit de commissie aanwezig. Dit zijn Annerens (0621590872), Roos (0623324114) en Ruben(0681023073).

Afmelden kan kosteloos tot drie dagen voor het kamp. Meld je je hierna af, dan kunnen we je de kosten voor het kamp niet meer teruggeven.

WUP

Ieder jaar wordt er in de eerste vier weken van het nieuwe collegejaar de Warming Up Periode (WUP) georganiseerd! In de WUP worden er door verschillende commissies allerlei borrels en activiteiten georganiseerd waar jij samen met je WUP-groepje naar toe kunt gaan om ODIOM en nóg meer mensen te leren kennen. Je WUP-groepje bestaat uit mede-eerstejaarsstudenten en je wordt begeleid door ODIOM-leden die zich jouw WUP-ouders mogen noemen. Niets is verplicht tijdens deze WUP en alles is brijblijvend! Voor deelname aan de WUP betaalt een ODIOM-lid slechts €6,-! Voor niet-leden zal dit €8,- bedragen. 

Enthousiast geworden? Mail dan naar intern@odiom.nl , vermeld je naam en studie en geef je op!

COMMISSIES

Wil jij niet alleen maar studeren, maar tegelijkertijd ook toffe activiteiten organiseren of bijvoorbeeld zorgen voor de almanak van ODIOM? Aan je CV werken? Superleuke mensen ontmoeten? Mee op Actief Ledenweekend en meedoen aan de Actieve Ledenactiviteiten? Word dan actief lid! Klik hier om te zien welke commissie jou aanspreekt en laat het ons weten door een mail te sturen naar intern@odiom.nl met daarin je top-3 en een motivatie!


Activiteiten

dinsdag 21 november

AlmanakCie borrel: Almanak uitreiking

De Brouwerij
22:30

Tijdens deze borrel zal om 00.00 uur de ODIOM-Almanak 2017-2018 uitgereikt worden. Dit fee...
donderdag 23 november

HeerenCie Activiteit: Niet-zo-speciaalbier proeverij & game-avond

HeerenCie
19:00

De eerste HeerenCie activiteit van de nieuwe HeerenCie zal plaatsvinden op 23 november 201...

Lezingen

Gastcollege: Ineke Schaafsma

wo 22 nov 13:30

BL.0018