Huidig bestuur

 

Knipsel


Lieve lezer,


Sinds 5 juni 2018 hebben wij de eer het zeventiende bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zestien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Bovendien is iedereen van harte welkom in het ODIOM-hok om een kop koffie of thee te drinken onder het genot van iets lekkers. Wij zullen iedere werkdag van 12:00 tot 14:00 uur in het ODIOM-hok aanwezig zijn. Tevens zal er elke woensdagmiddag een theeleut zijn, waarvoor het hok open is van 12:00 tot 16:00 uur. Het ODIOM-hok is te vinden in de Grote Rozenstraat 38, kamer 0003. Wanneer je het Nieuwenhuis gebouw inloopt, is het direct rechts en aan het einde van de gang aan de rechterkant. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of in het ODIOM-hok! 

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2018/2019,

Felice de Maar Voorzitter 0628445212         voorzitter@odiom.nl
Michelle Brus Secretaris 0615256152         secretaris@odiom.nl
Anna Takkenkamp Penningmeester 0627249077         penningmeester@odiom.nl
Welmoed van der Woud Commissaris Interne Contacten 0610119981         intern@odiom.nl
Esmee Schrotenboer Commissaris Externe Contacten 0611813118         extern@odiom.nl
Annerens Hoekstra  Commissaris Onderwijs 0621590872         onderwijs@odiom.nl

 

Grote Rozenstraat 38 – Kamer 0003
9712 TJ Groningen
tel: 050-3636538
mail: bestuur@odiom.nl
Kijk hier voor meer adresgegevens

 

Wij stellen onszelf nog even kort voor:

Felice de Maar
Ik ben Felice, de voorzitter van dit jaar. Op dit moment studeer ik Orthopedagogiek. Mijn hobby is onder andere piano spelen. Verder houd ik ontzettend van gezelligheid. Dit heb ik de afgelopen jaren bij ODIOM zeker gevonden. Ik kijk vooral terug op de verschillende commissies waarin ik zat en waar ik zulke goede vriendschappen aan over heb gehouden. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop ontzettend veel te mogen leren en te doen samen met mijn bestuur.

Michelle Brus
Ik ben Michelle Brus, de secretaris van dit jaar. Op dit moment studeer ik de richting Orthopedagogiek.  Ik ben een sociaal en open persoon en maak graag met iedereen een praatje. Op activiteiten herken je me al snel als een fanatiekeling, want ik wil altijd winnen! Mijn leukste herinnering aan ODIOM is het winnen van de commissiebattle met de IntroCie. Dit was een geweldig gevoel! Ik hoop dat we er samen met iedereen dit jaar ook weer een top jaar van zullen maken.

Anna Takkenkamp
Ik ben Anna, de penningmeester van het bestuur. Ik studeer de richting Onderwijskunde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen, thuis te netflixen en met vriendinnen af te spreken. Mijn leuke herinnering aan ODIOM is dat ik 2 jaar geleden met de CarriereCie voor een borrel maskers in de vorm van paprika's ging maken en dat iedereen op de borrel ze helemaal geweldig vond. Ik hoop jullie dit jaar veel te zien bij alle leuke activiteiten en in het hok!

Welmoed van der Woud
Ik ben Welmoed, de Commissaris Interne Contacten van dit jaar. In tegenstelling tot de rest, studeer ik de Academische Pabo. Anderen omschrijven mij vaak als een enthousiast en opvallend persoon, dankzij mijn grote bos rode krullen. Mijn allerleukste herinnering aan ODIOM is de lustrumweek. Samen met mijn fantastische commissie hebben we hier een jaar hard naar toe gewerkt, waardoor we uiteindelijk onbeperkt konden genieten! Dit hoop ik dit jaar voort te zetten en maximaal te genieten van alle gezelligheid en alle leuke en leerzame activiteiten. Ik hoop je snel te zien!

Esmee Schrotenboer
Ik ben Esmee Schrotenboer, de Commissaris Externe Contacten van dit jaar. Ik studeer de richting Orthopedagogiek. Het leukste moment wat ik heb meegemaakt bij ODIOM vond ik toch wel het organiseren van het Introductiekamp vorig jaar. We hebben er het hele jaar naartoe geleefd en uiteindelijk een geweldig kamp neergezet voor de eerstejaars! Dit jaar hoop ik nog veel meer mooie herinneringen te maken. 

Annerens Hoekstra
Ik ben Annerens Hoekstra, de àllereerste Commissaris Onderwijs. Ik studeer op dit moment de richting Onderwijskunde. Voor mijn leukste herinnering aan ODIOM kan ik uit heel veel momenten kiezen. Als ik dan toch echt moet kiezen, ga ik voor de Lustrumweek die ik samen met mijn commissie heb georganiseerd. Hierin hebben we onder andere een gala gehad, zijn we tot grote hoogtes geklommen en hebben we cocktails geshaket! Deze week zal ik nooit weer vergeten. Komend jaar hoop ik nog veel meer onvergetelijke momenten met jullie mee te maken en ik kijk dan ook erg uit naar alle leuke, gezellige, sportieve en leerzame activiteiten!

Activiteiten

donderdag 14 februari

Alfabetfeest

Huize Maas, Vismarkt 52, 9711 KV, Groningen
22:00

ALPHABET PARTY 2019! The Alphabet Party is an annual party organised by various study a...
donderdag 21 februari

HeerenCie gemengd: Paintballen

Paintball City Groningen, Bornholmstraat 46, 9723 AZ, Groningen
18:30 36

Geachte Heeren en dames der Opera Didactica Omnia, Er komt weer een fantastische Heeren...
vrijdag 1 maart

EventCie: Liftweekend

???
08:00

Na een succesvolle editie van de liftwedstrijd naar Antwerpen vorig jaar, heeft de EventCi...

Lezingen

Er zijn de komende twee maanden geen lezingen