Huidig bestuur


Lieve lezer,


Sinds 6 juni 2017 hebben wij de eer het zestiende bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! Ook zal het derde lustrum groot gevierd worden aankomend jaar! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zeventien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Bovendien is iedereen van harte welkom in het ODIOM-hok om een kop koffie of thee te drinken onder het genot van iets lekkers. Wij zullen iedere werkdag van 12:00 tot 14:00 uur in het ODIOM-hok aanwezig zijn. Tevens zal er elke woensdagmiddag een theeleut zijn, waarvoor het hok open is van 12:00 tot 16:00 uur. Het ODIOM-hok is te vinden in de Grote Rozenstraat 38, kamer 0023. Wanneer je het Nieuwenhuis gebouw inloopt, is het direct rechts en aan het einde van de gang aan de rechterkant. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of in het ODIOM-hok!

Hieronder stellen we ons even persoonlijk voor:

Voorzitter

Mijn naam is Joke, tweedejaars studente orthopedagogiek. Sinds twee jaar ben ik lid van ODIOM en doe ik met veel plezier commissiewerk. Dit beviel me erg goed! Dit jaar heb ik het genoegen mijzelf voorzitter ODIOM te noemen. Ik heb er ontzettend veel zin in om iedere week de vergaderingen met het bestuur te leiden, praatjes te houden en ODIOM te vertegenwoordigen bij externe activiteiten en overleggen. Samen met de andere vier hele leuke bestuursgenoten ga ik me volledig inzetten voor de vereniging en er een leuk en gezellig jaar van maken!

Secretaris
Ik ben Eline en momenteel zit ik in mijn tweede jaar van orthopedagogiek. Ik ben lid geworden van ODIOM in 2015 en sindsdien heb ik al in meerdere commissies gezeten. Dit jaar mag ik de Secretaris van deze mooie vereniging zijn! Naast het maken van de notulen, zal ik er ook voor zorgen dat alles omtrent de Almanak en het ODIOM Magazine op rolletjes loopt. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de Batavierenrace. Ik kijk ernaar uit om er samen met de leden en mijn bestuursgenoten een mooi jaar van te maken!

Penningmeester
Mijn naam is Marije Splinter, ik ben op dit moment derdejaars AOLB student. Afgelopen twee jaar heb ik veel plezier beleefd aan het lid zijn van een commissie. Komend jaar mag ik de penningmeester van het bestuur zijn. Naast de commissies waarvan ik contactpersoon ben, mag ik de penningmeesters van de andere commissies begeleiden. Samen met de andere vier meiden uit het bestuur gaan we er een super leuk jaar van maken!

Commissaris Interne Contacten
Ik ben Sam Griep en momenteel zit ik in het derde jaar van orthopedagogiek. Mijn passie voor ODIOM is drie jaar geleden ontstaan op het introductiekamp van ODIOM en is in de tijd daarna alleen maar gegroeid! Deze passie kan ik dit jaar goed gebruiken voor mijn functie als Intern. Ik ga ervoor zorgen dat we samen met alle commissies een heel tof ODIOM-lustrumjaar neerzetten! Mocht je vragen hebben over een commissie, dan kan je me altijd een mailtje sturen of langskomen in het hok. 

Commissaris Externe Contacten
Mijn naam is Katharina en ik ben tweedejaars studente orthopedagogiek. Dit jaar ben ik de Extern van ODIOM. Ik heb ontzettend veel zin in om acquisitie te lopen voor de vereniging, met allerlei mensen te overleggen en om de hoofden-acquisitie te bij te staan. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij met zijn vijven voor een fantastisch jaar bij ODIOM zullen zorgen en dat we met zijn allen een geweldig jaar gaan beleven!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2017/2018,

Joke Hoekstra Voorzitter 06 51220838 voorzitter@odiom.nl
Eline van der Aa Secretaris 06 27587816 secretaris@odiom.nl
Marije Splinter Penningmeester 06 15882269 penningmeester@odiom.nl
Sam Griep Commissaris Interne Contacten 06 30692422 intern@odiom.nl
Katharina Vos Commissaris Externe Contacten 06 57716993 extern@odiom.nl


Grote Rozenstraat 38 – Kamer 0023
9712 TJ Groningen
tel:         050-3636538
mail:       bestuur@odiom.nl

Kijk hier voor meer adresgegevens

Activiteiten

dinsdag 20 maart

Kb-bekendmakingsborrel

De Brouwerij
22:30

Om 00.00 uur zal het kandidaatsbestuur van 2018-2019 bekend worden gemaakt! Wil jij weten ...
woensdag 21 maart

KB-theeleut

ODIOM hok
12:00

Op de borrel van 20 maart gaan wij het Kandidaatsbestuur bekend maken! Na dit heugelijke f...
donderdag 22 maart

AcCie: Odibo pubquiz

't Golden Fust
20:00 34

Lieve leden, 22 maart is het weer zover, de pubquiz! Dit jaar wordt deze georganiseerd me...
maandag 26 maart

Speeddaten met alumni

Hemingsways (Gedempte Kattendiep 23-1
19:45 35

Vraag jij je, zittend in de collegebanken of zwoegend boven je studieboeken, ook wel eens ...
dinsdag 27 maart

Algemene Ledenvergadering

Het Heerenhuis
18:30

Ben jij benieuwd hoe de zaken binnen ODIOM er op dit moment voorstaan? Of wil jij erbij zi...
woensdag 28 maart

ExcurCie: middagexcursie AZC Delfzijl

AZC Zwet
13:00

LET OP: aanmelden via excursie@odiom.nl Op woensdag 28 maart gaan we weer op excursie! De...

Lezingen

BVO-Cie: excursie naar De Noorderbrug

ma 19 mrt 16:30

De Noorderbrug

Videocollege: 'Alexandra'

wo 21 mrt 15:00

Snijderszaal (M.0061)

Gastcollege: Emmelien Hadders-Medema

vr 20 apr 10:30

Snijderszaal (M.0061)

Gastcollege: Marieke Vogel

di 24 apr 13:30

M.0074