Huidig bestuur


Lieve lezer,


Sinds 6 juni 2017 hebben wij de eer het zestiende bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! Ook zal het derde lustrum groot gevierd worden aankomend jaar! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zeventien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Bovendien is iedereen van harte welkom in het ODIOM-hok om een kop koffie of thee te drinken onder het genot van iets lekkers. Wij zullen iedere werkdag van 12:00 tot 14:00 uur in het ODIOM-hok aanwezig zijn. Tevens zal er elke woensdagmiddag een theeleut zijn, waarvoor het hok open is van 12:00 tot 16:00 uur. Het ODIOM-hok is te vinden in de Grote Rozenstraat 38, kamer 0003. Wanneer je het Nieuwenhuis gebouw inloopt, is het direct rechts en aan het einde van de gang aan de rechterkant. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of in het ODIOM-hok!

Hieronder stellen we ons even persoonlijk voor:

Voorzitter

Mijn naam is Joke, tweedejaars studente orthopedagogiek. Sinds twee jaar ben ik lid van ODIOM en doe ik met veel plezier commissiewerk. Dit beviel me erg goed! Dit jaar heb ik het genoegen mijzelf voorzitter ODIOM te noemen. Ik heb er ontzettend veel zin in om iedere week de vergaderingen met het bestuur te leiden, praatjes te houden en ODIOM te vertegenwoordigen bij externe activiteiten en overleggen. Samen met de andere vier hele leuke bestuursgenoten ga ik me volledig inzetten voor de vereniging en er een leuk en gezellig jaar van maken!

Secretaris
Ik ben Eline en momenteel zit ik in mijn tweede jaar van orthopedagogiek. Ik ben lid geworden van ODIOM in 2015 en sindsdien heb ik al in meerdere commissies gezeten. Dit jaar mag ik de Secretaris van deze mooie vereniging zijn! Naast het maken van de notulen, zal ik er ook voor zorgen dat alles omtrent de Almanak en het ODIOM Magazine op rolletjes loopt. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de Batavierenrace. Ik kijk ernaar uit om er samen met de leden en mijn bestuursgenoten een mooi jaar van te maken!

Penningmeester
Mijn naam is Marije Splinter, ik ben op dit moment derdejaars AOLB student. Afgelopen twee jaar heb ik veel plezier beleefd aan het lid zijn van een commissie. Komend jaar mag ik de penningmeester van het bestuur zijn. Naast de commissies waarvan ik contactpersoon ben, mag ik de penningmeesters van de andere commissies begeleiden. Samen met de andere vier meiden uit het bestuur gaan we er een super leuk jaar van maken!

Commissaris Interne Contacten
Ik ben Sam Griep en momenteel zit ik in het derde jaar van orthopedagogiek. Mijn passie voor ODIOM is drie jaar geleden ontstaan op het introductiekamp van ODIOM en is in de tijd daarna alleen maar gegroeid! Deze passie kan ik dit jaar goed gebruiken voor mijn functie als Intern. Ik ga ervoor zorgen dat we samen met alle commissies een heel tof ODIOM-lustrumjaar neerzetten! Mocht je vragen hebben over een commissie, dan kan je me altijd een mailtje sturen of langskomen in het hok. 

Commissaris Externe Contacten
Mijn naam is Katharina en ik ben tweedejaars studente orthopedagogiek. Dit jaar ben ik de Extern van ODIOM. Ik heb ontzettend veel zin in om acquisitie te lopen voor de vereniging, met allerlei mensen te overleggen en om de hoofden-acquisitie te bij te staan. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij met zijn vijven voor een fantastisch jaar bij ODIOM zullen zorgen en dat we met zijn allen een geweldig jaar gaan beleven!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2017/2018,

Joke Hoekstra Voorzitter 06 51220838 voorzitter@odiom.nl
Eline van der Aa Secretaris 06 27587816 secretaris@odiom.nl
Marije Splinter Penningmeester 06 15882269 penningmeester@odiom.nl
Sam Griep Commissaris Interne Contacten 06 30692422 intern@odiom.nl
Katharina Vos Commissaris Externe Contacten 06 57716993 extern@odiom.nl


Grote Rozenstraat 38 – Kamer 0003
9712 TJ Groningen
tel:         050-3636538
mail:       bestuur@odiom.nl

Kijk hier voor meer adresgegevens

Activiteiten

dinsdag 22 mei

LUSTRUM: Klimmen

Bjoeks Klimcentrum
13:45 26

Op dinsdag 22 mei klimmen wij naar de sky, om te testen of the sky the limit is… Ga je m...
dinsdag 22 mei

LUSTRUM: Bioscoop

RKZbios
19:30 34

Dinsdagavond 22 mei is het tijd om even bij te komen van alle activiteiten tot dan toe. We...
woensdag 23 mei

LUSTRUM: Symposium ochtenddeel

Time Out
08:45 15

Het is bijna zover, DE verjaardag van Tom van ODIOM. De hele lustrumweek staat in het teke...
woensdag 23 mei

LUSTRUM: Symposium middagdeel

Time Out
13:00 15

Het is bijna zover, DE verjaardag van Tom van ODIOM. De hele lustrumweek staat in het teke...
woensdag 23 mei

Lustrumgala

Billie Jean
21:30

Koop hier je kaartje: https://goo.gl/forms/40MZ3JFjwj6Pagg02Kom naar het gala voor €2,- ...
donderdag 24 mei

LUSTRUM: Brakke Yoga

ACLO
14:15 9

Nadat we woensdag de sterren van de hemel gedanst hebben, zullen we vast spierpijn hebben....
vrijdag 25 mei

LUSTRUM: Cocktailworkshop

Hemingway's Cuba
14:45 24

Na een fantastische week achter de rug te hebben, is de limit bijna bereikt! Maar nog niet...
woensdag 30 mei

ALA 3: BBQ

Faculteitstuin
18:30 41

Om dit geslaagde commissiejaar met z'n allen leuk af te sluiten, komt er nog een derde ALA...