CoCo (Congress Committee)

SOLLICITEREN VOOR DE CoCo?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij beter leren samenwerken, je netwerk vergroten, ervaring opdoen met het organiseren van een evenement met meer dan 300 deelnemers en ben jij een student aan de faculteit Gedrags-en Maatschappijwetenschappen? Dan is de Congress Committee precies waar jij naar op zoek bent!

Het Behavioral and Social Sciences Congress wordt georganiseerd door de studieverenigingen VIP, ODIOM en Sociëtas en vindt plaats in mei 2020. Het doel van het congres is om de studenten van onze faculteit te voorzien van extra kennis van studie-gerelateerde onderwerpen en om ze voor te bereiden op hun toekomstige carrière. Wanneer je deel uitmaakt van de Congress Committee werk je, samen met zeven commissiegenoten, een jaar lang om het congres een onvergetelijke dag te maken!

Op 2 mei om 15:00 zal er in GR.19.0109 een informatiebijeenkomst zijn over het congres. Daarnaast kun je hier een informatiepakket te vinden over de verschillende taken van de commissie. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan vóór 27 mei een email naar bsscongress@gmail.com met je CV en motivatie.

 

 Poster BSSC

Komende Activiteiten

Toon alle evenementen

Over ODIOM

ODIOM is dé studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek (SPO) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. ODIOM heeft ruim 700 leden verspreid over de verschillende jaarlagen van deze opleidingen. ODIOM is opgericht in 2003 en komt voort uit STUVO na de invoering van de brede bachelor "Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde" aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze brede bachelor vallen de studierichtingen: Orthopedagogiek (Jeugdzorg, Leerproblemen en Ondersteunen van personen met beperkingen) en Pedagogiek & Onderwijswetenschappen (Onderwijswetenschappen, Algemene gezinspedagogiek en Volwasseneneducatie). Later is ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) toegevoegd aan ODIOM.