Meeloopdagen

Meeloopdagen en carrièregerichte activiteiten 

Het is alweer tijd voor de tweede ronde meeloopdagen! Wij hebben weer een heleboel interessante instellingen voor jullie kunnen regelen. Er zijn zowel activiteiten voor orthopedagogische, onderwijskundige en AOLB studenten. Hieronder staan de organisaties waar jullie een dag(deel) mee kunnen lopen. Weet je nog niet welke richting je op wilt na je studie? Of weet je dit juist wel, maar wil je juist die bevestiging hebben? Geef je dan nu op! Dus lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meerdere meeloopdagen stuur dan een mail naar carriere@odiom.nl  

Verschillende onderwijskundige meeloopdagen via Bureau Meesterschap
Bureau Meesterschap is het bureau voor onderwijsadvies en zij treden op als begeleider, trainer, adviseur, coach en interim. Zij kennen de onderwijsmarkt in Noord- en Oost-Nederland. Kernactiviteit is het begeleiden en ontwikkelen van mensen in organisaties. 

Trainer van o.a. de Vreedzame school
Janet Meijer is trainer voor de Vreedzame school en geeft trainingen aan schoolteams. Daarnaast is ze ook werkzaam bij de gemeente Groningen als projectleider vanuit de afdeling maatschappelijke ontwikkeling en werkt ze o.a. als regisseur voor de Vreedzame wijk. Lijkt het je leuk om een training bij te wonen? Of lijkt het je leuk om een hele dag mee te lopen om zo ook haar functie als projectleider bij te wonen? Dit is allebei mogelijk. Geef je dan nu snel op! 

Interim directeur basisonderwijs
Bauke Waslander is nu sinds anderhalf jaar zzp’er en hij is vooral werkzaam als interim directeur in het primair onderwijs. De thema’s waar hij vooral mee bezig is is de professionele cultuur / leergemeenschap, dus echt op teamniveau bezig. Maar tevens ook hoe kunnen onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet worden en ook het laten landen in de teams. Het stukje eigenaarschap pakken. Daarnaast richt hij zich op alle zaken die een directeur in vaste dienst ook zou doen.Elke interim klus is weer anders en heeft een andere doel, waardoor het niet iets vastomlijnd is.
Lijkt het je leuk om een dag(deel) mee te lopen? Geef je dan nu op! 

Gedragswetenschappers bij ’s Heeren Loo
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Zij doen dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. ’s Heeren Loo wil daarin van bijzondere professionele en persoonlijke waarde zijn. Daarom maken ze ruimte voor echte ontmoetingen. En luisteren goed naar wensen en verwachtingen van cliënten en hun verwanten. Lijkt het jou leuk om mee te lopen met een gedragswetenschapper bij ’s Heeren Loo? Stuur ons een mail!

Kinderhulpverlener Hanneke Noordhof bij een WIJ team
Het WIJ team is een sociaal wijkteam voor zorg, ondersteuning en ontmoeting dicht bij huis. Het WIJ-team is er niet alleen voor mensen met een handicap of een beperking. Het WIJ-team is er voor iedereen. Voor jong en oud, voor arm en rijk. Voor iedereen die even niet zelf verder kan. Of gewoon een goed idee voor de wijk heeft. Hanneke Noordhof werkt hier als kinderhulpverlener. Ben je benieuwd wat een WIJ team precies doet? Geef je dan op om mee te lopen. De meeloopdag zal afhankelijk van de voorkeur van de student 22 mei of 5 juni plaatsvinden.

Meeloopdag De Wingerd
Ben jij geïnteresseerd in speciaal onderwijs? Dan hebben wij iets leuks voor jou! De Wingerd is een christelijke school voor leerlingen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Ze werken toe naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid richting wonen, werken en vrije tijd. Interessant voor studenten orthopedagogiek en/of onderwijskunde. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan nu aan voor de meeloopdag. De precieze datum zal nog volgen.


carriere

Activiteiten

dinsdag 22 mei

LUSTRUM: Klimmen

Bjoeks Klimcentrum
13:45 26

Op dinsdag 22 mei klimmen wij naar de sky, om te testen of the sky the limit is… Ga je m...
dinsdag 22 mei

LUSTRUM: Bioscoop

RKZbios
19:30 34

Dinsdagavond 22 mei is het tijd om even bij te komen van alle activiteiten tot dan toe. We...
woensdag 23 mei

LUSTRUM: Symposium ochtenddeel

Time Out
08:45 15

Het is bijna zover, DE verjaardag van Tom van ODIOM. De hele lustrumweek staat in het teke...
woensdag 23 mei

LUSTRUM: Symposium middagdeel

Time Out
13:00 15

Het is bijna zover, DE verjaardag van Tom van ODIOM. De hele lustrumweek staat in het teke...
woensdag 23 mei

Lustrumgala

Billie Jean
21:30

Koop hier je kaartje: https://goo.gl/forms/40MZ3JFjwj6Pagg02Kom naar het gala voor €2,- ...
donderdag 24 mei

LUSTRUM: Brakke Yoga

ACLO
14:15 9

Nadat we woensdag de sterren van de hemel gedanst hebben, zullen we vast spierpijn hebben....
vrijdag 25 mei

LUSTRUM: Cocktailworkshop

Hemingway's Cuba
14:45 24

Na een fantastische week achter de rug te hebben, is de limit bijna bereikt! Maar nog niet...
woensdag 30 mei

ALA 3: BBQ

Faculteitstuin
18:30 41

Om dit geslaagde commissiejaar met z'n allen leuk af te sluiten, komt er nog een derde ALA...