Alumnus worden

Alumnus van ODIOM!
Het einde van je studie betekent tevens het einde van je ODIOM-lidmaatschap. Niet iedereen is daar even blij mee. Als oud-lid kun je je nog best betrokken voelen bij het reilen en zeilen binnen de vereniging en het leuk vinden om op de hoogte te blijven van wat er zoal speelt. Daarnaast worden er door ODIOM allerlei studiegerelateerde activiteiten georganiseerd die nog steeds interessant blijven, ook al ben je geen student meer. Tot slot heeft ODIOM ook nog een Structuur Alumni die leuke, gezellige en interessante activiteiten organiseert speciaal voor ODIOM-alumni!

Door je aan te melden als alumnus, kun je als oud-lid toch betrokken blijven bij de vereniging. Als alumnus betaal je jaarlijks een bedrag van €7,50. Dit betekent dat je vier maal per jaar ons interessante verenigingsblad via de mail ontvangt. Daarnaast maak je aanspraak op onze almanak en kan je de alumninieuwsbrief ontvangen. Verder worden er jaarlijks leuke alumni-activiteiten georganiseerd waarop alle ODIOM-alumni worden uitgenodigd en vindt er eens per vijf jaar een speciale alumnilustrumactiviteit plaats. Het eerstvolgende lustrum is in mei 2018!

Als alumnus kun je voor ODIOM veel betekenen. Je kunt een schakel vormen tussen de vereniging en het beroepsveld door bijvoorbeeld ideeën aan te dragen voor lezingen en excursies. Daarnaast is het mogelijk om – uiteraard geheel vrijblijvend - de vereniging te helpen met het aanleveren of wellicht zelf schrijven van artikelen voor in ons verenigingsblad.

Lijkt het je wat? Dan kun je mailen naar secretaris@odiom.nl of vul het aanmeldformulier in!

Activiteiten

dinsdag 18 december

Eerstejaars activiteit: Spelletjesavond met friet

Volgt zo snel mogelijk
17:30 41

Lieve eerstejaarsstudenten en WUP-ouders, Het is tijd voor iets nieuws: Hét tweede in...
woensdag 19 december

AcCie activiteit: Schaatsen

Kardinge, Kardingerplein 1, 9735 AA Groningen
20:00 22

Baby it’s cold outside… En wat past nou beter bij het koude weer dan schaatsen? Daarom...

Lezingen

Er zijn de komende twee maanden geen lezingen