Instellingen- en Bedrijvendagcommissie (IBCo)

Hoi allemaal,

Wij zijn de Instellingen- en Bedrijvendagcommissie (IBco) en wij zullen de Facultaire Carrièredag(FCD) 2017 organiseren. Dit is een dag waar jullie, studenten, meer inzicht kunnen krijgen over wat mogelijk is tijdens en na de studie. Er zullen lezingen zijn en er zal een netwerkevent plaatsvinden waar je in contact kan komen met het werkveld. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan onder andere zelfontplooiing en de kunst van het solliciteren, door middel van workshops. Dit jaar zal de FCD plaatsvinden op 2 maart in Hanza Plaza.

Wie organiseren dit geweldige evenement? De voorzitter van de commissie is Annika. Zij moetproberen de boel in het gareel te houden. Zo is er bijvoorbeeld Geanne. Zij, zoals ze het zelfverwoord, “draagt zorg voor de verslaglegging” tijdens de vergaderingen als onze secretaris. Dan is er natuurlijk iemand de baas over het geld en dit is Milou. Zij zal met haar strenge doch rechtvaardige oog erop toe zien dat het geld juist wordt uitgegeven. Gadget-Kadija is verantwoordelijk voor de Promotie. Met haar creativiteit en technologische snufjes zal ze zorgen dat iedereen van de FCD afweet. Melissa is verantwoordelijk voor alles wat er speelt omtrent het dagprogramma. Zij heeft het contact met alle sprekers die tijdens de FCD aanwezig zullen zijn. Tot slot wordt de positie van Acquisitie gevuld door het Twentse duo binnen de commissie, Tom en Tess. Tijdens de werving van sponsorgelden zullen zij hun Twentse charme en accent in de strijd gooien en zo zullen zij iedereen voor hen winnen.

Dit team zal de FCD 2017 tot een succes maken. Hopelijk tot 2 maart!

Groetjes,
De Instellingen- en Bedrijvendagcommissie.

Trouwens, wil jij ook aanwezig zijn tijdens de FCD? Like onze Instagram en Facebookpagina, en volg alle nieuwe ontwikkelingen over het programma en de inschrijvingsprocedure.

IBCo

Activiteiten

dinsdag 24 oktober

FeestCie borrel: Bloody good times

De Brouwerij
22:30

Oktober is begonnen en dat betekent dat Halloween al bijna weer voor de deur staat. De nie...
donderdag 26 oktober

SchakelCie activiteit: Kennismakingsborrel

Café de Minnaar
20:00

Beste schakelstudenten, Het nieuwe schooljaar is begonnen en daarom hebben we een kenni...
maandag 30 oktober

Studeren met Tom

BL0212
09:00

Ben jij de volle UB ook zo zat? Of wil je op een plek studeren waar het lekker rustig is? ...
vrijdag 17 november

Actief Ledenweekend

De Veldhoeve
16:00 38

Het allerleukste weekend van dit jaar komt er alweer aan! Het Actief Ledenweekend zal dit ...

Lezingen