Dies Nieuws

Fluoriserend roze, knalgeel, gifgroen of desnoods pimpelpaars, op deze kleurrijke neonparty is er niets te gek en wordt het Lustrum zeer waardig afgesloten!

neoneindfeest plaatje

De laatste activiteit van de lustrumweek bestaat uit een zinderde, spectaculaire jacht op vossen.

hide and seek plaatje

Op woensdagavond is het tijd voor een gezellige en ontspannende activiteit, waarbij verschillende wijnen geproefd zullen worden.

site wijnproeverij plaatje

lustrum logoOp 15 mei 2013 zal het symposium plaatsvinden, deze zal net als de rest van de lustrumweek in het teken staan van het thema: Invisible, make the Invisible visible.

In samenwerking met de SportCie vindt er op dinsdagavond een survivalactiviteit plaats.

site boogschieten plaatje

Na maandagavond tot diep in de nacht te hebben genoten van het spetterende openingsfeest, is het dinsdagmiddag tijd voor een brakke lunch!

site lunch 1 plaatje

Na een goede bodem te hebben gelegd tijdens een heerlijk openingsdiner, zal maandagavond de aftrap van de Lustrumweek zijn met een fantastisch openingsfeest!openingsdiner lustrum plaatje

Op 13 mei zal de lustrumweek geopend worden met een heerlijk driegangendiner bij Hemingway's.

site openingsdiner plaatje

De echteeee

De losse prijzen per activiteit tijdens de lustrumweek voor als je geen passe-partout hebt!

Taartpicture 1
Dit jaar bestaat ODIOM alweer 10 jaar! Dat betekent natuurlijk feest! Daarom een week vol feestjes en activiteiten die je niet wilt missen.

Komende Activiteiten

Toon alle evenementen

Over ODIOM

ODIOM is dé studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek (SPO) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. ODIOM heeft ruim 700 leden verspreid over de verschillende jaarlagen van deze opleidingen. ODIOM is opgericht in 2003 en komt voort uit STUVO na de invoering van de brede bachelor "Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde" aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze brede bachelor vallen de studierichtingen: Orthopedagogiek (Jeugdzorg, Leerproblemen en Ondersteunen van personen met beperkingen) en Pedagogiek & Onderwijswetenschappen (Onderwijswetenschappen, Algemene gezinspedagogiek en Volwasseneneducatie). Later is ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) toegevoegd aan ODIOM.