Commissies

ALW


ODIOM zou niets zijn zonder haar actieve leden om alle geweldige activiteiten te organiseren en alle prachtige almanakken en OM's te maken. Daarvoor hebben wij de volgende commissies:

Commissie Afkorting Email
Activiteitencommissie AcCie accie@odiom.nl
Almanakcommissie AlmanakCie  almanak@odiom.nl
Benefietcommissie BenefietCie benefiet@odiom.nl
Buitenlandse-excursiecommissie BexCie bexcie@odiom.nl
Boekencommissie BoekenCie boeken@odiom.nl
Beroepsvoorbereidingscommissie  BVoCie hans.knot@rug.nl
Carrièrecommissie CarrièreCie carriere@odiom.nl
Congrescommissie CoBSS cobss@rug.nl
Diescommissie DiesCie dies@odiom.nl
Feestcommissie FeestCie feestcie@odiom.nl
Heerencommissie HeerenCie heeren@odiom.nl
Instellingen- en Bedrijvendagcommissie

IBCo

Introductiecommissie IntroCie intro@odiom.nl
Merchandisecommissie MerCie mercie@odiom.nl
Promotiecommissie PromoCie promotie@odiom.nl
Redactiecommissie RedacCie redaccie@odiom.nl
Schakelcommissie SchakelCie schakelcie@odiom.nl
Structuur Afkorting Email
Acquisitie Acquisitie acquisitie@odiom.nl
Alumni Alumni alumni@odiom.nl
Adviesraad Adviesraad rva@odiom.nl
Financiële controle Kascie/ SFC kascie@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging Afkorting Email
Jaarvertegenwoordiging PW 1 JV1 jv1@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging PW 2 JV2 jv2@odiom.nl

Jaarvertegenwoordiging
PW 3 Orthopedagogiek

JV3 ortho jv3ortho@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging
PW 3 APW/OWK
JV3 APW/OWK jv3@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging 1 AOLB JV1 AOLB aolb-jv1@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging 2 AOLB JV2 AOLB aolb-jv2@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging 3 AOLB JV3 AOLB aolb-jv3@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging 4 AOLB JV4 AOLB aolb-jv4@odiom.nl
Jaarvertegenwoordiging
Master Onderwijskunde
JV Ma OWK jvmasterowk@odiom.nl


Actief worden?
Lijkt het je leuk om actief te worden voor ODIOM en in één (of meerdere) van deze commissie te zitten, of wil je hierover meer informatie, dan kun je terecht bij het bestuur. Stuur een mail naar intern@odiom.nl en dan hoor je van ons! 

Wat doen de ODIOM-Commissies?
 • De Activiteitencommissie organiseert iedere maand (of vaker) een leuke activiteit voor ODIOM-leden. Het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld gebowld, salsagedanst, bonbongeproeft en nog veel meer.
 • De Almanakcommissie geeft eens per jaar (rond november) een almanak uit. De almanak is een boekje waarin alle gegevens van ODIOM-leden staan opgenomen. De almanak wordt door de commissie zelf vormgegeven binnen een bepaald thema. Thema's zoals: Liefde, Onvoorspelbaar en de Eerste Keer.
 • De Benefietcommissie gaat zich een jaar lang inzetten voor een goed doel, gekozen in overleg met het bestuur. Door middel van leuke activiteiten zullen zij zoveel mogelijk geld inzamelen. Ook zullen zij een ODIOM-doet activiteit organiseren.
 • De Beroepsvoorbereidingscommissie organiseert iedere maand een actualititeitencollege en een excursie. De commissie zoekt interessante sprekers en nodigt deze uit. Daarnaast organiseren ze maandelijks een excursie naar een pedagogische instelling. Een uitstekende manier dus om met verschillende instellingen, bedrijven en instanties kennis te maken.
 • De Boekencommissie organiseert tweemaal per jaar de boekenverkoop aan leden.
 • De Buitenlandse-excursiecommissie organiseert ieder jaar een studiereis naar het buitenland. Samen met heb bestuur wordt een bestemming uitgezocht waar excursies en uitstapjes worden georganiseerd.
 • De Carrièrecommissie organiseert gedurende het jaar meeloopdagen bij verschillende organisaties en instanties in het werkveld. 
 • De Congrescommissie organiseert in samenwerking met de studieverenigingen VIP (psychologie) en Sociëtas (sociologie) een interfacultair congres (het CoBSS) in 2016. Dit is een commissie waar je voor anderhalf jaar in plaats neemt. Je bent gedurende deze periode bezig met de organisatie van het hele congres en alles wat hierbij komt kijken. De werving voor de nieuwe commissie is al begonnen en sluit in september. 
 • De Diescommissie organiseert tijdens het ODIOM-dies, de verjaardag van ODIOM, een symposium of een congres met aansluitend een borrel of een feest.
 • De Feestcommissie organiseert de feesten en de borrels van ODIOM. Ook werken ze mee aan de organisatie van het Alfabetfeest en Prominent in de Tent.
 • De Heerencommissie organiseert driemaal per jaar activiteiten speciaal voor de mannelijke ODIOM-leden. Zo is het voor de mannen van de studie mogelijk elkaar beter te leren kennen!
 • De Instellingen- en Bedrijvendagcommissie organiseert samen met de studieverenigingen VIP (psychologie) en Sociëtas (sociologie) een instellingen- en bedrijvendag in periode 2B van komend collegejaar. 
 • De Introductiecommissie organiseert de introductieperiode voor de eerstejaars. In deze periode organiseren ze het introductiekamp en een introductiedag op de faculteit. Daarnaast helpen ze als introductiecommissie af en toe mee met voorlichtingsactiviteiten op de faculteit.
 • De Merchandisecommissie regelt de kledinglijn en het overige promotiemateriaal van ODIOM.
 • De Promotiecommissie verzorgt het promotiemateriaal van ODIOM. De commissieleden maken dus de posters en flyers voor alle commissies en het bestuur. Deze creatievelingen houdeb zich bezig met vormgeven en het programma InDesign. 
 • De Redactiecommissie geeft vier keer per jaar het ODIOM-magazine uit. Het ODIOM-magazine is het verenigingsblad van ODIOM.
 • De Schakelaarscommissie organiseert een aantal keer per jaar activiteiten voor de de studenten die het schaketraject volgen via de Stichting Pedagogisch Onderwijs

Activiteiten

dinsdag 19 december

Spelletjesavond met de AcCie!

Kantine Heymansgebouw
19:00 30

Wat past er nou beter bij dit koude weer dan een gezellig avondje spelletjes spelen! Op 19...
donderdag 21 december

BenefietCie-kerstdiner

Wienbengacomplex
17:45 1

!LET OP! Het kerstdiner van de BenefietCie zit al vol! Heb jij geen plekje weten te bemac...
donderdag 11 januari

Actieve Ledenactiviteit: Gooische mannen & vrouwen feest

Cafe Olivier
19:30 46

Let op! Deze activiteit zit vol. Wil je toch mee? Stuur dan een mail naar penningmeester@o...

Lezingen

Er zijn de komende twee maanden geen lezingen