Commissies

Actief worden?
ODIOM zou niets zijn zonder haar actieve leden om alle geweldige activiteiten te organiseren, alle prachtige almanakken te maken en excursies te organiseren. Om dit te bereiken heeft ODIOM verschillende commissies, structuren en jaarvertegenwoordigingen. Lijkt het je leuk om actief te worden voor ODIOM en in één (of meerdere) van de commissies te zitten, of wil je hierover meer informatie, dan kun je terecht bij het bestuur. Stuur een mail naar intern@odiom.nl en dan hoor je van ons! Lees hieronder over alle commissies, structuren en JV's die ODIOM rijk is.

Wat doen de ODIOM-Commissies?
 • De Activiteitencommissie organiseert iedere maand (of vaker) een leuke activiteit voor ODIOM-leden. Het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld gewaterskied, een running diner en een pubquiz gehad. 
 • De Almanakcommissie geeft eens per jaar (rond juni) een almanak uit. De almanak is een boekje waarin alle gegevens van ODIOM-leden staan opgenomen. De almanak wordt door de commissie zelf vormgegeven binnen een bepaald thema. Thema's zoals: The Game is on en Are you still watching.
 • De Benefietcommissie gaat zich een jaar lang inzetten voor een goed doel, gekozen in overleg met het bestuur. Door middel van leuke activiteiten zullen zij zoveel mogelijk geld inzamelen. Ook zullen zij een ODIOM-doet activiteit organiseren.
 • De Boekencommissie organiseert tweemaal per jaar de boekenverkoop voor leden.
 • De Buitenlandse-excursiecommissie organiseert ieder jaar een studiereis naar het buitenland. Hier zullen instellingen worden bezocht, maar er is uiteraard ook voldoende tijd om de stad te verkennen. 
 • De Carrièrecommissie organiseert gedurende het jaar meeloopdagen bij verschillende organisaties en instanties in het werkveld. Ook organiseren zij twee carrièreavonden en gastcolleges.
 • De Congrescommissie is nieuw dit jaar. Samen met de studieverenigingen VIP (psychologie) en Societas (Sociologie) organiseert de Congrescommissie een groot facultair congres in mei 2020. . 
 • De Diescommissie organiseert de verjaardag van Tom van ODIOM. Dit wordt gevierd middels een symposium en een heus verjaardagsfeest.
 • De Excursiecommissie organiseert excursies naar uiteenlopende instellingen en bedrijven in Nederland om te laten zien wat het werkveld te bieden heeft. 
 • De Evenementencommissie organiseert het liftweekend en de Batavierenrace. De Batavierenrace is de grootste studenten hardloopestafette van Nederland. 
 • De Feestcommissie organiseert de feesten en de borrels van ODIOM. Ook werken ze mee aan de organisatie van Prominent in de Tent.
 • De Heerencommissie organiseert driemaal per jaar activiteiten speciaal voor de mannelijke ODIOM-leden. Zo is het voor de mannen van de studie mogelijk elkaar beter te leren kennen!
 • De Mastercommissie organiseert tweemaal per jaar informele activiteiten voor de masterstudenten. Deze commissie is opgericht om de betrokkenheid van de masterstudenten te vergroten. 
 • De Mediacommissie schrijft gedurende het jaar artikelen op de site van ODIOM. Deze artikelen zullen formeel en informeel van aard zijn. 
 • De Introductiecommissie organiseert de introductieperiode voor de eerstejaars. In deze periode organiseren ze het introductiekamp en een introductiedag op de faculteit. Daarnaast helpen ze als introductiecommissie af en toe mee met voorlichtingsactiviteiten op de faculteit.
 • De Schakelaarscommissie organiseert een aantal keer per jaar activiteiten voor de de studenten die het schaketraject volgen via de Stichting Pedagogisch Onderwijs
Commissie Afkorting E-mail
Activiteitencommissie AcCie accie@odiom.nl
Almanakcommissie AlmanakCie  almanak@odiom.nl
Benefietcommissie BenefietCie benefiet@odiom.nl
Boekencommissie BoekenCie boeken@odiom.nl
Buitenlandse-excursiecommissie BexCie bexcie@odiom.nl
Carrièrecommissie CarrièreCie carriere@odiom.nl
Congrescommissie CoCo bsscongress@gmail.com
Diescommissie DiesCie dies@odiom.nl
Evenementencommissie EventCie evenementen@odiom.nl
Excursiecommissie ExcurCie excursie@odiom.nl
Feestcommissie FeestCie feestcie@odiom.nl
Heerencommissie HeerenCie heeren@odiom.nl
Introductiecommissie IntroCie intro@odiom.nl
Mastercommissie MasterCie mastercie@odiom.nl
Mediacommissie MediaCie media@odiom.nl
Schakelcommissie SchakelCie schakelcie@odiom.nl
     
Structuur Afkorting E-mail
Structuur Acquisitie Acquisitie acquisitie@odiom.nl
Structuur Alumni Alumni alumni@odiom.nl
Raad van Advies RvA rva@odiom.nl
Structuur Financiële Controle KasCie / SFC kascie@odiom.nl
     
Jaarvertegenwoordiging Afkorting Email
Pedagogische Wetenschappen 1 JV PW1 jv1@odiom.nl
Pedagogische Wetenschappen 2 JV PW2 jv2@odiom.nl
Pedagogische Wetenschappen 3 Orthopedagogiek JV PW ORTHO 3 jv3ortho@odiom.nl
Pedagogische Wetenschappen 3 Onderwijswetenschappen JV PW APW/OWW 3 jv3@odiom.nl
     
Academische Opleiding Basisonderwijs 1 JV AOLB 1 aolb-jv1@odiom.nl
Academische Opleiding Basisonderwijs 2 JV AOLB 2 aolb-jv2@odiom.nl
Academische Opleiding Basisonderwijs 3 JV AOLB 3 aolb-jv3@odiom.nl
Academische Opleiding Basisonderwijs 4 JV AOLB 4 aolb-jv4@odiom.nl
     
Master Onderwijswetenschappen: Onderwijsinnoatie JV master
OWW
jvmasterowk@odiom.nl
Master Onderwijswetenschappen: Learning in Interaction JV master OWW jvmasterowk@odiom.nl
Master Orthopedagogiek JV master
Ortho
jvmasterortho@odiom.nl 

Komende Activiteiten

Er zijn nog geen evenementen.
Toon alle evenementen