AlmanakCie (almanakcommissie)

AlmanakCie

Lief ODIOM-lid,

Wij zijn de Almanak Commissie van het jaar 2016-2017. Graag stellen we ons even aan je voor.

Mijn naam is Elly Kooman, ik ben 19 jaar. Ik woon in Zuidbroek en zit in het tweede jaar van pedagogische wetenschappen. Na de eerste periode ga ik orthopedagogiek doen. Ik vind het leuk om verhalen te schrijven en het lijkt me dan ook super om samen de Almanak in elkaar te zetten!
Mijn naam is Katharina Vos, ik ben 19 jaar en zit in het eerste jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik woon in Groningen, kom uit Drenthe en zat in Zwolle op de middelbare school. Vroeger hield ik een dagboek bij waar ik foto's in plakte en las ik veel boeken en nog steeds maak ik ongeveer elk jaar een fotoalbum. Het lijkt me hel leuk om een mooie Almanak te maken van het fantastische jaar dat ons te wachten staat!
Ik ben Sophie Driessen, 21 jaar en doe nu eerstejaars pedagogische wetenschappen. Ik woon al een paar jaar in Groningen en kom uit Hattem. Vroeger las ik veel boeken, schreef ik veel verhalen en maakte ik overal lijstjes van. Taal is iets wat ik altijd leuk ben blijven vinden en dat ik ook de reden dat ik met veel plezier de almanak wil gaan maken!
Ik ben Pauline Zuidema en ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik kijk ernaar uit om dit jaar de Almanak te maken! Ik hield er vroeger altijd al van om creatief bezig te zijn en boeken te lezen en ik hoop dat dit me gaat helpen dit jaar!
Hoi! Ik ben Marleen Vink, 19 jaar en ik zit in mijn eerste jaar AOLB. Vroeger wou ik altijd al juf worden omdat het e veel leuker leek om opdrachten te geven dan opdrachten te maken. Ik ben dol op tekenen en verhalen schrijven, vandaar dat ik dit jaar vol enthousiasme in de AlmanakCie zit!

Zoals je kunt lezen, hebben wij er als AlmanakCie er in ieder geval ontzettend veel zin in dit jaar! 

Subcategorieën

Activiteiten

dinsdag 24 oktober

FeestCie borrel: Bloody good times

De Brouwerij
22:30

Oktober is begonnen en dat betekent dat Halloween al bijna weer voor de deur staat. De nie...
donderdag 26 oktober

SchakelCie activiteit: Kennismakingsborrel

Café de Minnaar
20:00

Beste schakelstudenten, Het nieuwe schooljaar is begonnen en daarom hebben we een kenni...
maandag 30 oktober

Studeren met Tom

BL0212
09:00

Ben jij de volle UB ook zo zat? Of wil je op een plek studeren waar het lekker rustig is? ...
vrijdag 17 november

Actief Ledenweekend

De Veldhoeve
16:00 38

Het allerleukste weekend van dit jaar komt er alweer aan! Het Actief Ledenweekend zal dit ...

Lezingen