Introductiekamp 2019!
aug 30

Introductiekamp 2019!

 

Laden kaart ...
Boerhaarshoeve Group accommodations & Group Trips, Schoonloërstraat 49, 9444 TH Grolloo, Netherlands
 • Lieve aankomende studenten,

  Ook dit jaar organiseert ODIOM weer een spetterend introductiekamp voor alle eerstejaars studenten. En jij bent natuurlijk van harte uitgenodigd! Het introductiekamp is een leuke manier om alvast kennis te maken met je nieuwe studiegenoten, zodat je niet alleen in de collegezaal zit wanneer de colleges beginnen. Het introductiekamp is zeker geen ontgroening; gezelligheid en het leren kennen van nieuwe mensen staan bij ons altijd voorop!

  Elk jaar hebben we een origineel thema voor het kamp, dit jaar zal dat 'Ti-Ta Tijdmachine' zijn. Op onze mooie locatie in Grolloo zullen we er met z'n allen een super gezellig weekend van maken. Het kamp vindt plaats in het weekend van 30 en 31 augustus en 1 september. Dit is het laatste weekend voordat de colleges beginnen en zo zie je je nieuwe vrienden direct de dag erna weer in de collegebanken! Er is geen overlapping met de KEI-week, introductietijd van studentenverenigingen of colleges, dus iedereen kan mee! Klik op de volgende link voor een sfeerbeeld van het kamp! https://www.youtube.com/watch?v=FuuWaYUyGcA&feature=youtu.be

  Wil jij mee op kamp? Stuur dan een mailtje met je naam naar intro@odiom.nl

  Geef je nu op want VOL = VOL! Tot dan!

  Afmelden kan kosteloos tot drie dagen voor het kamp. Meld je je hierna af, dan kunnen we je de kosten voor het kamp niet meer teruggeven.

  Laden inhoud, even geduld.
 • Categorie
  Activiteit
 • Datum & Tijd
  30 aug 2019 om 14:00 - 01 sept 2019 om 14:15
 • Locatie en volledig adres
  De Boerhaarshoeve, Schoonloërstraat 49, 9444 TH Grolloo
 • Beheerders van de evenement
  ODIOM