ALA: Pizzaparty en kanoën
mei 01

ALA: Pizzaparty en kanoën

 

Laden kaart ...
 • Lieve lieve actieve leden,

  Zin in pizza en daarna de strijd aan te gaan in een kano?! Dat komt goed uit, want de tweede ALA van dit jaar is kanoën met pizza vooraf! Wij willen jullie nogmaals bedanken voor al jullie geweldige inzet dit jaar. Hiervoor organiseren we speciaal voor jullie een tweede ALA. Deze activiteit (en dus ook de pizza!!!) is volledig gratis, dus dit wil je echt niet missen.

  De activiteit zal plaatsvinden op 1 mei a.s. vanaf 18:00 uur. We zullen eerst met z'n allen pizza gaan eten. De locatie hiervan volgt nog. Na het pizza eten zullen we gaan kanoën door de grachten van Groningen. Neem al je commissie en/of JV-genootjes gezellig mee! Je kunt je vanaf 22 april, 17:00 uur aanmelden via de site. We hopen jullie allemaal te zien!

  Liefs,

  Bestuur '18-'19

 • Categorie
  Activiteit
 • Datum & Tijd
  01 mei 2019 om 18:00 - 01 mei 2019 om 21:00
 • Locatie en volledig adres
  Volgt nog
 • Beheerders van de evenement
  ODIOM

Over ODIOM

ODIOM is dé studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek (SPO) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. ODIOM heeft ruim 700 leden verspreid over de verschillende jaarlagen van deze opleidingen. ODIOM is opgericht in 2003 en komt voort uit STUVO na de invoering van de brede bachelor "Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde" aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze brede bachelor vallen de studierichtingen: Orthopedagogiek (Jeugdzorg, Leerproblemen en Ondersteunen van personen met beperkingen) en Pedagogiek & Onderwijswetenschappen (Onderwijswetenschappen, Algemene gezinspedagogiek en Volwasseneneducatie). Later is ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) toegevoegd aan ODIOM.