AcCie activiteit: Geocaching
mrt 19

AcCie activiteit: Geocaching

 

Laden kaart ...
Martinikerkhof 3, 9712 JG Groningen, Netherlands
 • Speurneuzen opgelet!

  Bij de volgende activiteit kun je je hersens laten kraken. Los samen met je groepje de puzzels op en ga op zoek naar de verborgen ODIOM-cash. Op dinsdag 19 maart gaan we met z'n allen Geocachen. Iets wat misschien bij sommigen wel bekend is. Verspreid over de stad ligt ODIOM-cash. Door het oplossen van puzzels kun je coördinaten vrijspelen. Hoe sneller je bent, hoe meer geld er valt te verdienen. Word jij deze avond miljonair? Geef je op via de site. Niet leden kunnen zich opgeven door te mailen naar accie@odiom.nl.

  Belangrijk is dat je bij de activiteit komt met een goed opgeladen telefoon. Voor de activiteit verzamelen we allemaal bij de martinitoren. Zorg dat je er om 19:00 bent, zodat we snel kunnen beginnen. Je hebt geen tijd te verliezen!

 • Categorie
  Activiteit
 • Datum & Tijd
  19 mrt 2019 om 19:00 - 19 mrt 2019 om 21:30
 • Locatie en volledig adres
  Martinitoren, Grote Markt, Groningen
 • Beheerders van de evenement
  ODIOM

Over ODIOM

ODIOM is dé studievereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen & Onderwijswetenschappen, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en de schakelopleiding van Pedagogiek (SPO) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. ODIOM heeft ruim 700 leden verspreid over de verschillende jaarlagen van deze opleidingen. ODIOM is opgericht in 2003 en komt voort uit STUVO na de invoering van de brede bachelor "Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde" aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze brede bachelor vallen de studierichtingen: Orthopedagogiek (Jeugdzorg, Leerproblemen en Ondersteunen van personen met beperkingen) en Pedagogiek & Onderwijswetenschappen (Onderwijswetenschappen, Algemene gezinspedagogiek en Volwasseneneducatie). Later is ook de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) toegevoegd aan ODIOM.