• Na een succesvolle editie van de liftwedstrijd naar Antwerpen vorig jaar, heeft de EventCie de eer gekregen om in het weekend van 1, 2 en 3 maart een nieuw liftweekend te organiseren! Wij zijn druk bezig geweest de afgelopen weken en kunnen met trots presenteren dat we dit jaar een prachtige locatie voor jullie hebben gevonden! Natuurlijk blijft de locatie nog geheim, deze wordt pas in de ochtend van 1 maart bekend gemaakt! Het doel van deze toffe wedstrijd is om zo snel mogelijk met je partner te liften van Groningen naar die ene vette stad in Europa!

  Op vrijdag lift je als koppel, bestaande uit minimaal één man, naar de bestemming. Zaterdag verkennen we de stad, zowel overdag als ’s avonds ;). De zondag reizen we gezamenlijk terug naar ons oude vertrouwde kikkerlandje! De kosten voor het weekend zullen rond de 65,- euro per persoon bedragen. Hiervoor krijg je een slaapplaats voor twee nachten, de terugreis tot aan de Nederlandse grens en het belangrijkste: een onvergetelijk avontuurlijk weekend terug. Ben jij in voor dit geweldige avontuur geef je dan op 30 januari om 12.00 uur.

  Opgeven kan via onderstaande google forms. Als je lift met iemand die geen lid is van ODIOM, is het belangrijk dat de ODIOM’er het formulier invult. Op dat formulier vul je de gegevens van jou en je liftpartner in. Je moet dus de gegevens van je liftpartner weten! De gegevens die we nodig hebben van jullie allebei zijn: een teamnaam, naam volgens paspoort, roepnaam, emailadres, mobiel telefoonnummer, naam thuisblijver, telefoonnummer thuisblijver, allergieën/ dieetwensen, welk type OV-kaart je hebt en of je wel/niet gebruik wil maken van het groepsticket vanaf de Nederlandse grens. Wees er op tijd bij, want er is maar beperkt plek!

  Google forms: https://goo.gl/forms/cGlL7P29wwm92AeH2

  Liefs,
  de EventCie

  Loading content, please wait.
 • Category
  Activiteit
 • Date & Time
  mrt 01 2019 at 08:00 - mrt 03 2019 at 17:00
 • Location & full address
  ???
 • Event Admins
  ODIOM Administrator

Activiteiten

donderdag 14 februari

Alfabetfeest

Huize Maas, Vismarkt 52, 9711 KV, Groningen
22:00

ALPHABET PARTY 2019! The Alphabet Party is an annual party organised by various study a...
donderdag 21 februari

HeerenCie gemengd: Paintballen

Paintball City Groningen, Bornholmstraat 46, 9723 AZ, Groningen
18:30 36

Geachte Heeren en dames der Opera Didactica Omnia, Er komt weer een fantastische Heeren...
vrijdag 1 maart

EventCie: Liftweekend

???
08:00

Na een succesvolle editie van de liftwedstrijd naar Antwerpen vorig jaar, heeft de EventCi...

Lezingen

Er zijn de komende twee maanden geen lezingen