Laden kaart ...
 • Na een succesvolle editie van de liftwedstrijd naar Antwerpen vorig jaar, heeft de EventCie de eer gekregen om in het weekend van 1, 2 en 3 maart een nieuw liftweekend te organiseren! Wij zijn druk bezig geweest de afgelopen weken en kunnen met trots presenteren dat we dit jaar een prachtige locatie voor jullie hebben gevonden! Natuurlijk blijft de locatie nog geheim, deze wordt pas in de ochtend van 1 maart bekend gemaakt! Het doel van deze toffe wedstrijd is om zo snel mogelijk met je partner te liften van Groningen naar die ene vette stad in Europa!

  Op vrijdag lift je als koppel, bestaande uit minimaal één man, naar de bestemming. Zaterdag verkennen we de stad, zowel overdag als ’s avonds ;). De zondag reizen we gezamenlijk terug naar ons oude vertrouwde kikkerlandje! De kosten voor het weekend zullen rond de 65,- euro per persoon bedragen. Hiervoor krijg je een slaapplaats voor twee nachten, de terugreis tot aan de Nederlandse grens en het belangrijkste: een onvergetelijk avontuurlijk weekend terug. Ben jij in voor dit geweldige avontuur geef je dan op 30 januari om 12.00 uur.

  Opgeven kan via onderstaande google forms. Als je lift met iemand die geen lid is van ODIOM, is het belangrijk dat de ODIOM’er het formulier invult. Op dat formulier vul je de gegevens van jou en je liftpartner in. Je moet dus de gegevens van je liftpartner weten! De gegevens die we nodig hebben van jullie allebei zijn: een teamnaam, naam volgens paspoort, roepnaam, emailadres, mobiel telefoonnummer, naam thuisblijver, telefoonnummer thuisblijver, allergieën/ dieetwensen, welk type OV-kaart je hebt en of je wel/niet gebruik wil maken van het groepsticket vanaf de Nederlandse grens. Wees er op tijd bij, want er is maar beperkt plek!

  Google forms: https://goo.gl/forms/cGlL7P29wwm92AeH2

  Liefs,
  de EventCie

  Laden inhoud, even geduld.
 • Categorie
  Activiteit
 • Datum & Tijd
  01 mrt 2019 om 08:00 - 03 mrt 2019 om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  ???
 • Beheerders van de evenement
  ODIOM