Netwerkevent: ODIOM en BAB
jan 30

Netwerkevent: ODIOM en BAB

 

Laden kaart ...
Leonard Springerlaan 23, 9727 KB Groningen, Netherlands
 • Weet jij al wat je wilt gaan doen na het behalen van je diploma? Of weet je het nog helemaal niet? Kom dan op woensdagavond 30 januari naar het netwerkevent!

  Het netwerkevent wordt georganiseerd voor masterstudenten en net afgestudeerde alumni. Ook mogen geïnteresseerde derdejaarsstudenten komen. Op deze avond zal allereerst een lezing worden gegeven die bij alle richtingen van de studenten en alumni zal aansluiten. Daarna zullen er meerdere workshops gegeven worden over verschillende thema's passend bij de verschillende richtingen (academische PABO, Orthopedagogiek en Onderwijswetenschappen). Na afloop is er een borrel waar bedrijven aanwezig zullen zijn zodat je kunt netwerken. Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om met bedrijven in contact te komen waar je na je studie wellicht aan de slag zou kunnen!

  De planning zal er op deze avond als volgt uitzien:
  18.45 Inloop met koffie/thee
  19.00 Lezing Danny Kostons
  20.00 Workshops
  21.00 Netwerkborrel

  Lijkt het jou wat om hierbij aanwezig te zijn? Houd de datum vrij en schrijf het in je agenda! Opgeven kan alvast door naar bestuur@odiom.nl te mailen. Wanneer de inhoud van de workshops bekend is, kun je je ook opgeven voor de workshop van jou keuze. De kosten van het event zullen €2,00 zijn.

  Koop je kaartje via deze link: https://goo.gl/forms/FyxBI5eHkAI0UBOU2

  Laden inhoud, even geduld.
 • Categorie
  Lezing
 • Datum & Tijd
  30 jan 2019 om 18:45 - 30 jan 2019 om 22:00
 • Locatie en volledig adres
  AOB, Leonard Springerlaan 23, 9727 KB, Groningen
 • Beheerders van de evenement
  ODIOM