LUSTRUM: Symposium middagdeel
mei 23

LUSTRUM: Symposium middagdeel

 

Loading map...
Poelestraat 34-36, 9712 KB Groningen, Netherlands
 • Het is bijna zover, DE verjaardag van Tom van ODIOM. De hele lustrumweek staat in het teken van deze feestelijke gebeurtenis, maar er is natuurlijk maar één dag waarop ODIOM écht jarig is, namelijk woensdag 23 mei. Hoe kun je deze 15e verjaardag nou beter vieren dan met een symposium. De hele dag zijn er interessante sprekers rondom het thema unLIMITed?! Er zijn onbeperkt veel mogelijkheden met dit thema. De orthopedagogen onder ons werken dagelijks met beperkingen, waar de onderwijskundigen en AOLB’ers juist weer nadenken over de grenzeloze mogelijkheden. Zijn we tegenwoordig beperkt door de grenzeloze mogelijkheden of biedt dit juist nieuwe kansen? Kortom: unLIMITed veel opties die interessant zijn om te bespreken deze dag. Benieuwd waar onze grens ligt? Kom dan naar het symposium en geniet de hele dag onbeperkt van interessante sprekers en workshops!


  Het symposium zal uit een ochtend en een middagdeel bestaan. Voor diegene die zowel in de ochtend als in de middag komen, is er een heerlijke lunch. Alle passepartoutshouders hebben geen reden om niet te komen, want zij kunnen helemaal gratis naar het symposium! Andere leden betalen voor één dagdeel slechts €1,- en voor een hele dag €2,-. Ook niet-leden zijn welkom. Zij zullen voor één dagdeel €3,- moeten betalen en voor de gehele dag €5,-. Hopelijk zien we je 23 mei om 8:45 uur bij Grand Café Time Out.


  Heb je dieetwensen? Mail deze dan naar lustrum@odiom.nl


  LET OP: Afmelden kan tot 21 mei 12.00 uur. Hierna zijn wij genoodzaakt de kosten van de activiteit in rekening te brengen.  

 • Category
  Activiteit
 • Date & Time
  mei 23 2018 at 13:00 - mei 23 2018 at 16:00
 • Location & full address
  Time Out, Poelestraat 34-36, Groningen
 • Event Admins
  ODIOM Administrator

Activiteiten

Komende twee maanden geen activiteiten...

Lezingen

Netwerkevent: ODIOM en BAB

wo 30 jan 18:45

AOB, Leonard Springerlaan 23, 9727 KB, Groningen