Speeddaten met alumni
mrt 26

Speeddaten met alumni

Meer te weten komen over het werkveld? Vraag het aan alumni. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Meer te weten komen over het werkveld? Vraag het aan alumni. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Loading map...
Gedempte Kattendiep 23 1, 9711 PL Groningen, Netherlands
 • Vraag jij je, zittend in de collegebanken of zwoegend boven je studieboeken, ook wel eens af waar je straks terecht kan komen met je bul op zak? Of weet je al sinds het begin van je studie waar je passie ligt en ben je benieuwd hoe anderen hun plek binnen het werkveld hebben gevonden?   Na meerdere succesvolle edities organiseren wij als Structuur Alumni op maandag 26 maart wederom de speeddate-avond tussen studenten (of net afgestudeerden) en alumni.

  Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om in kleine groepjes met enkele alumni te praten over hun loopbaan en werkplek. Een mooie mogelijkheid om meer te weten te komen over waar je na je studie terecht kan komen binnen het pedagogisch werkveld.     

  Geef je op als student door een mailtje te sturen naar alumni@odiom.nl (ook net afgestudeerden zijn van harte welkom om deel te nemen als student). Hou tevens het facebook-event in de gaten om te weten welke alumni aanwezig zullen zijn, je alvast op de hoogte bent van de specifieke afstudeerrichtingen van de aanwezige alumni en je eventuele specifieke vragen kan stellen.    

  Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Mocht je nog graag mee willen eten voor die tijd, ook daarvoor hebben we wat geregeld!   Om 18.00u staat er bij Hemingway een heerlijk drie-gangen tapasdiner voor ons klaar (€21,50 incl. 2 drankjes). Wil je graag mee-eten, geef dit dan ook aan in je mailtje, samen met eventuele dieetwensen of allergieën. Opgeven voor het eten kan tot uiterlijk  vrijdag 23 maart, opgeven voor het speeddaten tot zondag 25 maart.    

 • Category
  Activiteit
 • Date & Time
  mrt 26 2018 at 19:45 - mrt 26 2018 at 22:00
 • Location & full address
  Hemingsways (Gedempte Kattendiep 23-1, Groningen)
 • Event Admins
  ODIOM Administrator

Activiteiten

dinsdag 19 maart

AcCie activiteit: Geocaching

Martinitoren, Grote Markt, Groningen
19:00

Speurneuzen opgelet! Bij de volgende activiteit kun je je hersens laten kraken. Los samen ...
woensdag 20 maart

Mixborrel Ibn Batutta

????
22:30

PARTY PEOPLE OPGELET! Op woensdag 20 maart hebben we een mixborrel met Ibn Battuta, de fac...

Lezingen

NVO-praktijkavond

ma 18 mrt 18:45

Ambulatorium, Grote Rozenstraat 38, 9712 TJ, Groningen