• Meld je aan via l.t.zeinstra@student.rug.nl! 
  Aanmelden kan tot en met maandag 12 maart.


  Excursie, ondermeer in het kader van de beroepsvoorbereiding, op maandag 19 maart 2018 van 16.30-18.30 uur. We zullen een bezoek brengen aan het wooncentrum en talentencentrum van De Noorderbrug. We zullen om 16.15 uur verzamelen bij het Wooncentrum Groningen-stad (adres: Laan Corpus den Hoorn 110). Let op: we verzamelen bij de ingang aan de Sportlaan! Uiteraard ook weer toegankelijk voor master- en SPO-studenten. 

  De beroepsvoorbereidingscommissie biedt – in samenwerking met De Noorderbrug – studenten de unieke kans een kijkje te nemen bij het wooncentrum en talentencentrum van De Noorderbrug in Groningen-stad. De Noorderbrug is ruim 45 jaar specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologische aandoening en de ziekte van Huntington. Zie ook www.noorderbrug.nl.

  Na een welkomstwoord en een korte inleiding krijgen we een workshop Beeldvorming, waarin cliënten vertellen en laten ervaren hoe het leven met een handicap is. Aline Rozema (orthopedagoog/hoofdbehandelaar) en Marianne van der Harten (orthopedagoog/bestuurder) zullen ons vervolgens wegwijs maken in De Noorderbrug en ons laten zien wat je met het mooie vak van orthopedagogiek allemaal kunt doen en bereiken.

  Wil je de kans niet missen om te zien hoe zo’n wooncentrum er vanbinnen uitziet? Lijkt het je interessant kennis te maken met de doelgroep en van cliënten zelf te horen hoe het leven met een handicap is? Wil je weten hoe het werk van een orthopedagoog binnen een instelling als De Noorderbrug eruitziet? Meld je dan nu aan via l.t.zeinstra@student.rug.nl! Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 20 studenten. Aanmelden kan tot en met maandag 12 maart. 

   
 • Category
  Excursie
 • Date & Time
  mrt 19 2018 at 16:30 - mrt 19 2018 at 18:30
 • Location & full address
  De Noorderbrug, Laan Corpus den Hoorn 110, Groningen
 • Event Admins
  ODIOM Administrator

Activiteiten

dinsdag 18 december

Eerstejaars activiteit: Spelletjesavond met friet

Volgt zo snel mogelijk
17:30 41

Lieve eerstejaarsstudenten en WUP-ouders, Het is tijd voor iets nieuws: Hét tweede in...
woensdag 19 december

AcCie activiteit: Schaatsen

Kardinge, Kardingerplein 1, 9735 AA Groningen
20:00 22

Baby it’s cold outside… En wat past nou beter bij het koude weer dan schaatsen? Daarom...

Lezingen

Er zijn de komende twee maanden geen lezingen