• Meld je aan via l.t.zeinstra@student.rug.nl! 
  Aanmelden kan tot en met maandag 12 maart.


  Excursie, ondermeer in het kader van de beroepsvoorbereiding, op maandag 19 maart 2018 van 16.30-18.30 uur. We zullen een bezoek brengen aan het wooncentrum en talentencentrum van De Noorderbrug. We zullen om 16.15 uur verzamelen bij het Wooncentrum Groningen-stad (adres: Laan Corpus den Hoorn 110). Let op: we verzamelen bij de ingang aan de Sportlaan! Uiteraard ook weer toegankelijk voor master- en SPO-studenten. 

  De beroepsvoorbereidingscommissie biedt – in samenwerking met De Noorderbrug – studenten de unieke kans een kijkje te nemen bij het wooncentrum en talentencentrum van De Noorderbrug in Groningen-stad. De Noorderbrug is ruim 45 jaar specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologische aandoening en de ziekte van Huntington. Zie ook www.noorderbrug.nl.

  Na een welkomstwoord en een korte inleiding krijgen we een workshop Beeldvorming, waarin cliënten vertellen en laten ervaren hoe het leven met een handicap is. Aline Rozema (orthopedagoog/hoofdbehandelaar) en Marianne van der Harten (orthopedagoog/bestuurder) zullen ons vervolgens wegwijs maken in De Noorderbrug en ons laten zien wat je met het mooie vak van orthopedagogiek allemaal kunt doen en bereiken.

  Wil je de kans niet missen om te zien hoe zo’n wooncentrum er vanbinnen uitziet? Lijkt het je interessant kennis te maken met de doelgroep en van cliënten zelf te horen hoe het leven met een handicap is? Wil je weten hoe het werk van een orthopedagoog binnen een instelling als De Noorderbrug eruitziet? Meld je dan nu aan via l.t.zeinstra@student.rug.nl! Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 20 studenten. Aanmelden kan tot en met maandag 12 maart. 

   
 • Category
  Excursie
 • Date & Time
  mrt 19 2018 at 16:30 - mrt 19 2018 at 18:30
 • Location & full address
  De Noorderbrug, Laan Corpus den Hoorn 110, Groningen
 • Event Admins
  ODIOM Administrator

Activiteiten

dinsdag 19 maart

AcCie activiteit: Geocaching

Martinitoren, Grote Markt, Groningen
19:00

Speurneuzen opgelet! Bij de volgende activiteit kun je je hersens laten kraken. Los samen ...
woensdag 20 maart

Mixborrel Ibn Batutta

????
22:30

PARTY PEOPLE OPGELET! Op woensdag 20 maart hebben we een mixborrel met Ibn Battuta, de fac...

Lezingen

NVO-praktijkavond

ma 18 mrt 18:45

Ambulatorium, Grote Rozenstraat 38, 9712 TJ, Groningen