Running Dinner

New Image

De laatste activiteit van de WUP komt er alweer aan, namelijk het Running Dinner! Fiets in drietallen de stad rond en ontdek de kookkunsten van onze ODIOM-koks.

 Woensdag 25 september verzamelen we om 18:00 uur bij de martinitoren. Daar krijgt iedereen een route en een drietal toegewezen.

Bij de eerste locatie op de route haal je je voorgerecht. Vervolgens ga je naar het tweede huis waar je mag genieten van een hoofdgerecht. En ten slotte fiets je naar de laatste plek, waar je de avond afsluit met een toetje. Een echt driegangenmenu dus, maar steeds met andere koks en eters. Dat belooft een gezellige avond te worden!

Alle Wuppies en Wup-ouders zijn automatisch ingeschreven voor deze activiteit. Heb je nou geen passe-partout maar wil je toch meedoen met deze leuke activiteit? Geef je dan, uiterlijk 22 september 17:30, hieronder op voor maar 5 euro.

Heb jij specifieke eetwensen (ben je bijvoorbeeld allergisch of vegetarisch) geef dat dan aan bij het 'opmerkingen' veld.

Heb je wel een passepartout, maar kan je niet komen? Meld je dan af bij de AcCie: accie@odiom.nl . Dit i.v.m. eten dat gekocht moet worden.

 {opgavelijst}
[max][/max]
[extraveld][/extraveld]
[deadline]2013-09-22 17:30[/deadline]
[commissie]accie[/commissie]