Pizza Fantasia

Bak je eigen pizza in Italiaanse sferen! Dit is je kans om te smullen van een heerlijke pizza die helemaal voldoet aan jouw wensen!

 

Kom ook naar deze activiteit van de gloednieuwe AcCie. Laat je fantasie de vrije loop en bak je eigen overheerlijke pizza. Naast dat je zelf je pizza naar eigen smaak mag beleggen, krijg je een drankje én zorgen wij ervoor dat je je deze avond helemaal in de Italiaanse sferen onderdompelt. Zet je beste beentje voor en haal de Italiaan in jou naar boven! De inschrijving sluit op maandag 5 november om 18.00 uur.

De kosten voor leden: €6,-  (€7,50 voor niet-leden)
Mocht je je niet kunnen inschrijven op de site of ben je niet lid van ODIOM, mail dan je naam en emailadres naar accie@odiom.nl.

Buon appetito e arrivederci!

 


LET OP: Inschrijven betekent ook daadwerkelijk meedoen! Meld je je na de gestelde deadline af of kom je niet opdagen, dan moet je wel betalen voor de activiteit. Uitschrijven kan altijd, mits dit binnen de gestelde uitschrijvingstermijn gebeurt. Wij hopen dat je hier begrip voor hebt. Maximale aantal inschrijvingen is 50 en vol=vol!


 {opgavelijst}
[max]50[/max]
[extraveld][/extraveld]
[deadline]2012-11-05 18:00[/deadline]
[commissie]accie[/commissie]