Leden Informatie

ontbijt 2

Het is weer tijd voor de jaarlijkse benefietactie van ODIOM en Sociėtas! Bestel bij ons voor 5 euro je ontbijtje en steun het Ronald McDonald Huis Groningen!

trophy1

De commissiebattle is van start gegaan!

 

logo odiom

Alle tweedejaars kiezen binnenkort een minor, de 30 EC die je in de studie vrij mag kiezen. Hieronder vind je informatie hierover.

agenda 

Hieronder kun je het programma van de WUP (Warming Up Periode) vinden. 

Sinds het studiejaar 2012-2013 is er een plaatjesbeleid bij ODIOM. Dit beleid is ingevoerd omdat er op veel plaatjes auteursrechten zitten.

Voor posters, plaatjes bij sitestukjes en foto's bij evenementen op facebook mogen alleen nog maar plaatjes van de onderstaande sites worden gehaald. Ook eigen foto's mogen natuurlijk gebruikt worden. Wanneer er van de onderstaande sites plaatjes worden gehaald, zijn deze gratis en mogen deze gebruikt worden voor promotie doeleinden/ commercieel gebruik.


Sites:
Op freepik.com kun je veel gratis plaatjes en vectoren vinden. Vectoren zijn handig voor het maken van een poster. 
- www.freepik.com 

Op pixabay.com zijn ook gratis plaatjes te vinden. Deze site is vooral handig als je op zoek bent naar een achtergrond voor bijvoorbeeld een poster. 
- www.pixabay.com 

Op 123rf.nl is een groot aanbod van gratis plaatjes. Dit is wel een klein formaat, maar is perfect voor plaatjes bij stukjes voor op de site. Op deze site moet je eerst een account aanmaken. Dit is volledig gratis en kan je bijvoorbeeld op de commissiemail doen, zodat dit account elk jaar weer mee kan.
http://nl.123rf.com/

Heb jij nog meer ideeën waar je gratis plaatjes, die bruikbaar zijn voor commercieel gebruik, vandaan kunt halen? We horen het graag, mail dan naar intern@odiom.nl.