Bestuur Activiteiten

Wat ontzettend leuk dat jij er aan zit te denken om volgend jaar te beginnen aan de opleiding Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) en dan ook nog eens in Groningen! Mocht je bij deze keuze blijven dan kunnen wij jou uit eigen ervaring vertellen dat je een fantastische studententijd tegemoet gaat! In het eerste jaar van een nieuwe studie komt er ontzettend veel nieuws op het pad. Er staat je een geweldige tijd te wachten waarin je kennis gaat maken met veel nieuwe mensen, studeren, de stad Groningen en het studentenleven. Dit is natuurlijk allemaal ontzettend leuk, maar misschien ook nog wel een beetje spannend. Waar zijn bijvoorbeeld de collegezalen? Met wie ga je ‘s avonds gezellig eten? Hoe ga je de weg vinden in Groningen? Gelukkig zijn er allerlei manieren om studiegenoten te leren kennen en een studievereniging is daar één van. ODIOM is de studievereniging van de studies AOLB, Pedagogische Wetenschappen en het schakelprogramma. Door de verschillende commissies die ODIOM kent, worden vele leuke activiteiten georganiseerd waarbij je gemakkelijk contacten kunt leggen met alle studenten van zowel jouw jaarlaag en jouw studie als studenten van andere jaren en de andere studies. Vooral tijdens het introductiekamp dat speciaal voor eerstejaars wordt georganiseerd, worden de eerste vriendschappen gesloten. Zo ken je in no time je studiegenoten en voel je je helemaal thuis in Groningen! Met onze 800 leden is ODIOM de plek om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen deel te nemen aan de vele activiteiten en feesten die ODIOM organiseert. Heb je vragen of wil je nog meer te weten komen over ODIOM? Mail dan naar bestuur@odiom.nl of neem een kijkje op de site!

Kleine impressie van allerlei ODIOM-activiteiten:

Collage

 6537752463 ca5dfbe333 z

Het is weer tijd voor de maandelijkse thematheeleut, ditmaal: de wintertheeleut!

Gedurende het jaar vindt de commissiebattle plaats. De bedoeling is dat je met je commissie, jaarvertegenwoordiging of structuur zo veel mogelijk punten binnenhaalt. Deze punten zijn te behalen middels het deelnemen aan activiteiten en borrels, maar ook door het winnen van verschillende spellen en de foto van de maand*!

De commissie, jaarvertegenwoordiging of structuur die na de Overdrachts ALV bovenaan staat, wint de commissiebattle en mag zich de ´Beste ODIOM-commissie 2019-2020’ noemen. Je krijgt een eervolle vermelding in het hok en een geweldige prijs.

Meld je aan het begin van elke activiteit bij de Commissaris Intern (Frank) en meld hoeveel leden van je commissie aanwezig zijn.

Het aantal punten dat je per persoon met je commissie/JV/structuur verdient, wordt gedeeld door het aantal personen in je commissie/JV/structuur. Dit geldt niet voor de foto van de maand.


* Bij de foto van de maand worden alleen echte likes van mensen buiten de commissie geteld.

 

IMG 3223-1024x682

Dinsdag 14 januari is het weer zo ver: de eerste Actieve Leden Activiteit van het jaar!! 'Bowling in the moonlight!'

omekodef

Op 18 oktober is er weer een alumniborrel!