Informatie

3 tot en met 24 mei 2018

Gotcha
Klik hier voor alle informatie en de spelregels. 

MAANDAG 21 – 05 – 2018

Openingsdiner
Onder het genot van een 3-gangen menu en een drankje (bier, wijn of fris) gaan wij een goede bodem leggen voor de Lustrumweek. We beginnen de week namelijk met een fantastisch Lustrumdiner.

Locatie: 2Jongens uit Groningen
Tijd: 17.45 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €17,-
Niet-leden = €20,-

DINSDAG 22 – 05 – 2018

Klimmen
The sky is the limit? Op deze dag niet! We gaan allemaal onze eigen limit testen door letterlijk de lucht in te gaan: we gaan klimmen!

Locatie: Klimcentrum Bjoeks
Tijd: 13.45 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €7,-
Niet-leden = €10,-

Bioscoop
Hoe zit het met jouw limit? Kan je die aangeven of zeg jij overal ‘YES’ op? Dit kan je deze avond vergelijken met de film die wij gaan kijken: Yes man! Op deze avond zal de BenefietCie ook aanwezig zijn om ons te voorzien van lekkere hapjes en drankjes. In ruil daarvoor hoef jij alleen maar ‘YES’ te zeggen tegen het goede doel!

Locatie: RKZ Bioscoop
Tijd: 19.15 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €1,-
Niet-leden = €4,-

WOENSDAG 23 – 05 – 2018

Symposium
Heb jij ook altijd zulke stress om keuzes? Altijd al willen weten hoe je mindfull bezig kan gaan of willen weten wat de ervaringen van een kinderrechter zijn? Op deze intellectuele dag gaan wij ons bezig houden met al deze verschillende zaken! We zullen van de ene grens naar de andere gaan, om zo veel mogelijk te leren. Dit kan zowel in de ochtend als in de middag. Ben je bij beide aanwezig? Dan krijg jij een unlimited lekkere lunch!

Locatie: Grand Café Time Out
Tijd: 08.45 uur óf 13.00 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden enkel dagdeel = €1,- Leden hele dag = €2,-
Niet-leden enkel dagdeel = €3,- Niet-leden hele dag = €5,-

Gala
Kom jij de 15e verjaardag van ODIOM samen met ons vieren? Op deze avond zullen wij verschillende drankjes weggeven om de avond onvergetelijk te maken. Tevens zal er een fotograaf aanwezig zijn die je kan fotograferen in je mooiste gala-outfit! En niet alleen ODIOM’mers zijn uitgenodigd, niet-leden zijn ook van harte welkom! Zorg dat je klaar bent voor dit prachtige gala en leer het Lustrumlied alvast uit je hoofd!

Locatie: Billie Jean (naast de Branderij)
Tijd: 21.30 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €2,-
Niet-leden = €5,-

JE KAARTJE(S) KOOP JE DOOR HIER TE KLIKKEN!

DONDERDAG 24 – 05 – 2018

Brakke yoga
Om allemaal uit te kateren van het gala, hebben we speciaal voor jou een brakke yoga georganiseerd! Kom even helemaal tot jezelf en zoek je meest unlimited houding op tijdens deze ontspannende middag.

Locatie: ACLO Groningen
Tijd: 14.15 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €1,-
Niet-leden = €2,-

VRIJDAG 25 – 05 – 2018

Cocktailworkshop
Na even rust te hebben gehad, is het tijd om alles weer eens flink los te schudden! Altijd al eens je lievelingscocktail willen maken? Of gewoon een excuus willen hebben voor een goede vrijmibo? Grijp je kans! Ook mensen onder de 18 jaar kunnen deelnemen aan deze activiteit.

Locatie: Hemmingway’s Cuba
Tijd: 14.45 uur
Prijs: Passe-partout = GRATIS
Leden = €12,-
Niet-leden = €15,-